VALLIVANA 2015

bb130616-1 Ja han començat les Festes del nostre poble!!!!! Com cada any el Grup Cultural Ball de Bastonots estarà present en molts actes.

Comencem hui amb l’ofrena de danses a la Verge de Vallivana, un acte que a iniciativa propia varem introduïr fa un parell d’anys i en el que el grup de danses de Picassent acompanyats de dolçaina i tabal ofereixen els seus balls a la Verge.

El dia 1 de setembre la colla de dolçainers i tabaleters de la nostra associació acompanyarà als dimonis de la dalla en el seu correfoc.

El dia 2 de setembre tindrà lloc el concert de Festes del Grup Cultural Ball de bb130616-2Bastonots, un concert dividit en dues parts, la primera on actuarà la Rondalla Vila de Picassent acompanyant al Grup de Danses i en la segona on podrem escoltar la colla de dolçainers i tabaleters.

El diumenge 6 part del grup de dolçainers i tabaleters acompanyarà a la Confraria Verge de Vallivana en la seua arreplegà.

El 7 de setembre novament la colla de dolçainers i tabaleters obrirà l’ofrena de flors a la Verge de Vallivana.

I per fi el 8 de setembre, dia de la festa gran de Picassent, podrem gaudir de les nostres danses al ritme de tabal i dolçaina.

 

bb130616-3

Perque a Picassent no es festa
Si no hi ha tabal, dolçaina i una danseta.